Cautare

1322 de rezultate pentru "haine in stil indian" (8.73 secunde)
Acesta a declarat ca spera sa mentina randamentul intreprinderii in ciuda majorarii preturilor. Mahindra, cel mare constructor indian de vehicule utilitare, are incheiat un parteneriat cu Renault pentru construirea modelului Logan la uzina din Maharashtra, din vestul Indiei.
Ultima tranzactie s-a realizat la 46 de lei, cu peste 6,3% mai putin decât joi. Piata de leasing, în crestere în 2007Valoarea bunurilor finantate de societatile de leasing din România ar putea urca de la 3,26 miliarde de euro în 2006 pâna la 3,5 - 4 miliarde de euro în acest an, ca urmare a cresterii economice si a puterii de cumparare, a declarat directorul de marketing al VB Leasing, Octav Dumitrescu, citat de NewsIn.
Potrivit unui studiu al Economist Intelligence Unit (EIU), tara noastra ocupa locul 40 in clasamentul competitivitatii industriei IT, cu un scor de 32,1 puncte, depasind India, clasata pe locul 46, si Bulgaria, aflata pe locul 42.
Grupul indian a depus anterior o oferta pentru Tractorul in cadrul procesului esuat de privatizare. Compania Flavus Investitii din Bucuresti a fost desemnata, in urma cu doua saptamani, castigatoare a licitatiei pentru platforma industriala Tractorul Brasov la pretul de pornire de 91,6 milioane de euro.
Aceasta intrucat respectiva zona de navigatie situata in vecinatatea Cornului Africii, ce strajuieste stramtoarea care separa Oceanul Indian de Marea Rosie este bantuita de pirati de mult timp.
Compania americana Ford ia în calcul posibilitatea de a vinde Volvo în încercarea de a-si spori rezervele de capital, pentru a supravietui loviturii date pietei auto de criza financiara mondiala, informeaza pagina de internet money.cnn.com.
Hotararea conducerii Comvex vine dupa ce ArcelorMittal, cel mai mare client al sau, dar si actionar al operatorului, cu 35,9889%, a anuntat diminuarea productiei de otel in Europa cu cel putin 30%.
Romania va fi inclusa intr-un lant mondial de retail de decoratiuni, Rosebys, infiintat de catre miliardarul indian Sanjay Dalmia. Omul de afaceri are deja magazine in Marea Britanie si India, iar, in acest an, intentioneaza sa deschida altele in Romania, Polonia, Singapore, Malaezia, Indonezia si Thailanda.
Topul profiturilor obtinute anul trecut de posturile de televiziune este condus de Pro TV SA, care opereaza televiziunile Pro TV si Acasa, in timp ce campioana pierderilor este Realitatea Media SA, din care fac parte Realitatea TV si Radio Guerrilla.
Una din partile bune ale situatiei financiare delicate in care ne aflam (observati cum am reusit sa evit termenul criza) este ca am inceput sa devenim mult mai atenti la diferenta dintre "vreau" si "am nevoie".
Una din partile bune ale situatiei financiare delicate in care ne aflam (observati cum am reusit sa evit termenul criza) este ca am inceput sa devenim mult mai atenti la diferenta dintre "vreau" si "am nevoie".
Tata Nano - cea mai ieftina masina din lume - ar putea ajunge si in Romania, scrie presa indiana . ... Tata Motors a anuntat ca Nano va fi disponibila in acest an si in afara Indiei, primele piete tinta fiind Banghladesh, Sri Lanka si Thailanda.
Celebrul croat cu capul ras, care in 2005 a castigat Cupa Davis, a decis in urma cu cateva saptamani ca a sosit momentul sa se retraga la varsta de 33 de ani si in ciuda unei clasari onorabile in ierarhia ATP - 41.
barajul pentru accederea in Grupa Mondiala. ... -Este foarte greu sa merg sa joc in Canada, sunt obosita, am obligatii la Stuttgart. Daca era in Europa ma duceam cu mare drag. Eu zic ca avem prima sansa, Irina este in forma buna si la dublu avem echipa buna.
Sustinut de CATENA, Campionul roman a castigat recent cea de-a 30-a editie a Sri Chinmoy Marathon Schwimmen 2017 - Regina competitiilor mondiale de natatie (26,4 km) in ape deschise.
Calificata direct in turul II al competiției, Simona Halep a jucat, sambata dimineata, in compania sportivei cehe Krystina Pliskova.
Guvernul Indiei are planuri mari pentru contribuabilii sai, intentionand ca pana in 2009 sa conecteze toata tara la Internet.
Des distributia de continut pentru adulti este interzisa in India, legiile nu interzic vizualizarea de materiale pornografice. Indienii, alaturi de majoritatea tarilor din Orientul Mijlociu si Indonezia s-au opus de la inceput initativei de a crea acest domeniu, a declarat un oficial indian.
Ubislate 7 costa numai 60 de dolari si se adreseaza in special elevilor si studentilor, pentru a le usura studiul individual. ... Guvernul indian a facut o comanda importanta, astfel ca pretul primit a ajuns la numai 35 de dolari.
Shakuntala Devi, supranumita "calculatorul uman", sarbatorita de Google printr-un logo special Google sarbatoreste, luni, printr-un logo special, implinirea a 84 de ani de la nasterea indiencei Shakuntala Devi, supranumita "calculatorul uman" datorita abilitatii de a realiza rapid calcule matematice complexe in minte.
google-analytics.com